Suppilovahveropiiras

Syksyn ensimmäisestä pienestä suppilovahverosaaliista täytyi pyöräyttää suppispiiras.
Ohjeen kehittelin ihan omasta päästä jotenkin näin:

Suppispiiras

100g voisulaa
n. 3dl gluteiinitontajauhoseosta
ripaus suolaa

Kuullota suppikset pannulla, niin että vesi haihtuu. Lisää sipuli ja kuullota. Mausta seos suolalla ja musta- ja valkopippurilla.
Heitä suppisseos pohjan päälle, pyöreään vuokaan johon lisäät ensin alle ketsuppia.
Heitä seoksen päälle aurajuustoa ja tavallista juustoa.

Sekoita 2 kananmunaa ja 2 dl täysmaitoa tai kermaa. Laita seos piiraan päälle ja paista uunissa n. 200 asteessa reipas 20 minuuttia.





Kommentit

Lähetä kommentti

Mäkisen kaupan elämä kanssamme jää tänne muistoiksi talletettuna ajasta jonka mäkisellä vietimme :)

Suositut tekstit