Huisku

Kesällä tuli tehtyä ihan heräte ostoksia siivouspuolelle.
Tosin entinen pölyhuisku olikin jo osittain rikki ja muutenkin muisto 90-luvulta joten ehkä ihan aika päivttää se nykypäivään.

Pieni rikkakihveli vakuutti koska oli metallia, tuollaisia muovisia on jo muutamat rikki mennyt joten toivottavasti tämä kestää.

Mikrokuituliinoja en oikein ole osannut käyttää, ehkä niitä pitäisi nyt enemmän ottaa käyttöön ja vaan käyttää. Mutta kun olivat siinä samassa näiden muiden kanssa ja niin sävyynsopivat lähti liinatkin matkaan.
Missä sinunmielestä mikrokuituliinat ovat parhaimmillaan?




Kommentit

  1. Mä tykkään mikrokuituliinoista erityisesti kuivana pölyjen pyyhintään, nihkeänä pikkutahrojen poistoon ja peilien pyyhintään sekä vessassa ja kylppärissä kaikkeen �� Oon siivonnut koteja työkseni ja silloin löysin mikrokuituliinojen maailman. Keittiössä tykkään bamburäteistä, mutta muu siivous mikrokuituliinoilla. Vähän pehmeyden ja rakenteen mukaan mikä minnekin sopii. (Likaisiin hommiin kuten remppajuttuihin käytetään kyllä räsyjä kun ne voi tarpeen mukaan heittää poiskin, muut siivousliinat pesen joka käytön jälkeen.)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mullakin on ollut muutamia bambutiskirättejä, mutta sittemmin jääneet...

      Poista
  2. Todella sievä tuo pölyhuisku. Itsellä on kangaskuituliinat olleet ihan toimivia. Käytän niitä sekä kodin sisäpintojen puhdistuksessa että auton pesussa.
    https://www.jukkapackalen.fi/kuituliina

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Mäkisen kaupan elämä kanssamme jää tänne muistoiksi talletettuna ajasta jonka mäkisellä vietimme :)

Suositut tekstit