Sunnuntain katsaus isosta talosta

Täällä on ollut kiva sunnuntai, saatiin pitää vieraita yökylässä ja tänään tarkeni jo ulkonakin.
Kiitos edelliseen postaukseen tulleista kommmenteista ja instaan myös. Instakyselyn mukaan koti ei voi olla liian iso. Ehkä se on sellainen juttu että haaveilee siitä mitä ei vielä ole kokenut.

Rintamamiestalotyyppi isolla puutarhalla, vanhoine omenapuineen vaan kuulostaisi vielä kokemisen arvoiselta kokemukselta. Ehkä.

Pelargonia päivitystä senverran, kun yleensä mun pelakuu on talvehtineet ihan hyvin, mutta nyt vain muutama raasku on jäljellä. Toivottavasti nuo vielä jaksaa elpyä kukkimaan, vaikka laiskanpulskea hoitaja niitä kohtaan olenkin.
Viimetalvena vein pelakuut kodariin talvehtimaan ja ihan selvästi ne ei sielä menestyneet, tai sitten mä unohdin niitä siellä liikkaa hoivailla.

Että täytynee varmaan mennä jossainvaiheessa taimiostokseille. Tosin mua on nyt alkanut kiinostamaan jotkut erityyppiset pelakuut, mutta niihin täytyisi erikseen ihan perehtyä ja opiskella.
Mutta olisi mukava hommata vaikka joku tuoksupelargonia ja jotain muuta, hei te pelakuun ystävät mitä suositte? Onko joku pelakuutyyppi helpompi kuin toinen? Mites se tuoksupelargonia?
onkohan pealrgonoista erikseen jotain kirjaa, jossa olisi nimenomaan käsitelty vain pelargoneja?
Täytyykin alkaa perehtymään....


Kommentit

 1. Olin yllättynyt, kun sain pelakuuni tänä vuonna talvehtimaan. Olen ostanut vain sellaisia tavallisen näköisiä isoterälehtisiä pelakuita, en esim monivärisiä jalostettuja. Ja amppelipelakuuta en yrittänyt talvettaa, vaikka niitä tulee joka vuosi myös pari ostettua. Pahoittelut, en tiedä niiden lajikkeita, olen vain yrittänyt ostaa itselleni mallia "perus". :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hienoa. Minä kävin jo torilta muutamat pelakuut jotka kauniisti kukkii, koska nuo omani ei kuki, katsotaan ehtiikö ne loppukesästä kukaksi muuttua :)

   Poista
 2. Kauniita kuvia, tänne taidan tulla uudestaankin vierailulle! :)

  -Ruut

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, mukavaa kun löysit tänne. Kiitos kun jätit kommentin, kommentointi blogeissa on vähentynyt ja huomaan itsekin että empä muista koska olisin viimeksi vieraaseen blogiin kommenttia jättänyt.

   Poista

Lähetä kommentti

Mukavaa kun kurkistit mäkisen kauppaan :)

Suositut tekstit