18. maaliskuuta 2017

Pannuparsaa

Olen tässä kevään aikana ihan hullaantunut
pannuparsaan.
Tuli vahingossa tehtyä näitä uuniin kerran ja tuli niin hyviä että täytyi toistekin 
vartavasten tehdä.
Niin helppo tehdä ja tulee ihanan rapsakkaa,
toista kuin keittämällä.
Eli parsaa pilkottuna valurautapannulle.
Päälle voinokareita
ja merisuola hippuja.
Pannu uuniin n. 200`astetta
ja noin puolituntia,
kunnes parsat on sopivasti saanut väriä.




8 kommenttia:

  1. Tuota onkin huomenna kokeiltava.
    Keittäessä tulee niin helposti vetisiä.
    Kiitos vinkistä!

    VastaaPoista
  2. Heips, en halua nipottaa mutta tässä on nyt kyseessä parsakaali, ei parsa. Mutta valmistustapa on erittäin hyvä ja nämä on niin hyviä, toimii superhyvin myös ruusukaalille :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toimis varmaan niile parsoille yhtälailla :)

      Poista
  3. Olen parsan ystävä.Ja tätä ohjetta kyllä kokeilen!

    VastaaPoista
  4. Nam, näitä tehdään uunissa meilläkin porkkanan ja perunan kanssa, kylkeen kananrintaa, avot :)

    VastaaPoista

Mukavaa kun kurkistit mäkisen kauppaan :)