9. huhtikuuta 2016

Lauantain Boston

Lauantain pullanälkä yllätti
ja nyt päätin testiä Pistaasipullabostonin,
kun jossain sellaisen näin.
Ohje omasta päästä muuten sovellettu.
Itse laitoin tähän pussillisen eli n. 200g pistaasipähkinöitä.

Pistaasipullaboston

 5 dl maitoa
1 hiiva
1,5 dl sokeria
ripaus kaardemummaa
12 dl venhnäjauhoja
100g voisulaa

Pullat leivoin korvapuustin tapaan ja väliin laitoin voita, kanelia, fariinisokeria ja pistaasirouhetta.
Paisto 200´astetta n.20 minuuttia
Päälle vielä tomusokeriseosta ja pistaasirouhetta.
Ai nam!



7 kommenttia:

  1. Oi, näyttää hyvältä!
    Pistaasi kuulostaa hyvältä. Täytyy joskus kokeilla.

    VastaaPoista
  2. Tämä on ihan pakko kokeilla, olen armoton pistaasin ystävä, nam!

    VastaaPoista
  3. Kyllä on herkullisen näköistä. Mahtaako olla enään mitään jäljellä, epäilen. Ihanaa kun toiset jaksaa leipoa, meillä kun lähinnä enään minä ja mieheni oleillaan niin on tuo leipominenkin jäänyt vähemmälle (jottei ala vatsalla näkyä. Kiitos kuitenkin hyvästä vinkistä, täytyypä laittaa korvan taakse:)

    VastaaPoista

Mukavaa kun kurkistit mäkisen kauppaan :)