2. kesäkuuta 2014

Valkosuklaa-pätkiskakku

VALKOSUKLAA-PÄTKISKAKKU

Pohja:
1 pkt Suklaa cookies keksejä (225g)
50g Voisulaa

Sulata voi ja murskaa keksit. Yhdistä ja levitä irtopohjavuokaan.


Täyte:
2 dl Kuohukermaa
400g Maustamatonta tuorejuustoa
4 liivatelehteä
200g Valkosuklaata
Puolipussia tai maunmukaan Pätkiskarkkeja pilkottuna
0,5 dl kuumaa vettä


Vatkaa kerma. Lisää kerman joukkoon tuorejuustot
ja vesihauteessa sulatettu valkosuklaa.
Liota liivatteet ensin kylmässä vedessä kunnes pehmenevät.
Kiehauta 0,5 dl kuumaa vettä ja sekoita liivatteet siihen.
Kaada seos muun seoksen joukkoon.
Lisää lopuksi pätkispalat massaan ja laita 
irtopohjavuokaan.
Tarjoillaan seuraavana päivänä.

(Ohje on omasta päästäni ja en laittanut enää sokeria, joten ei ole ällömakeaa :)





1 kommentti:

Mukavaa kun kurkistit mäkisen kauppaan :)