31. lokakuuta 2013

PikaPizzaa

Kun pizzahammasta kolottaa tehään äkkiä pellillinen 
pikapizzaa.
Se on niin helppo ettei tartte ees sormiaan sotkea.

Pohja:
2 purkkia maitorahkaa
2 kananmunaa
2 dl jauhoja
ripaus suolaa

Aineet sekaisin ja uunipellille. Heitä haluamasi pitsatäytteet päälle. 
Paista 250´asteessa 10 minuuttia.

Tästä pitsasta ei tuu sellainen ähky olotila kun normista vehnäpohjaisesta. Jauhot voi olla
haluamaasi laatua, esim ruista, täysjyvävehnää tai ihan valkoista vehnää. Ite käytän yleensä tattaria.



10 kommenttia:

  1. Nami, tätä täytyy kokeilla. Kuulostaa vaivattomalta ja herkulliselta. Kiitti ohjeesta!

    VastaaPoista
  2. Mielenkiintoinen toi maitorahka...
    Meillä pikapizzat tehdään organic multigrain tortillalättyjen päälle. Nopeeta ja helppoa!

    VastaaPoista
  3. Kiitos kivasta ohjeesta! Tämä saattaa pelastaa tämän päivän ruokaongelman. Maistuu kaikille ja on nopsa tehdä:)

    VastaaPoista
  4. Nam, kiitos uudesta ohjeesta pitsapohjaan, mie käytän spelttiä! :)

    VastaaPoista
  5. Kiitos ohjeesta. Menee heti tänään kokeiluun, kauhee nälkä ;)

    VastaaPoista
  6. Nam, kiitos vinkistä :) tuota täytyy kokeilla!

    VastaaPoista
  7. Kiitos kivasta pitsaideasta, oli pakko heti kokeilla. :) Oikein hyvää tuli ja helposti, nam! ;)

    VastaaPoista
  8. Herkullisen näköistä pizzaa ja helppo ohje todellakin, kylläpäs alkoikin haluttamaan pizzaa...

    VastaaPoista
  9. Kiitos ohjeesta. Vaikuttaa tosi hyvältä ja helpolta. Menee kokeiluun :)
    E-R

    VastaaPoista
  10. Naapurissakin pyöräytettiin pitsaperjantai käyntiin uudella pohjalla. Olipa kätevää ja hyvää! :) Katri

    VastaaPoista

Mukavaa kun kurkistit mäkisen kauppaan :)