15. heinäkuuta 2013

Iltapalaherkku

Itsetehdyt ranskikset

Uusia perunoita
öljyä
soijakastiketta
suolaa
paprikamaustetta
mustapippuria
chiliä 

Pese ja lohko perunat. Laita lohkot kulhoon. Lorauta päälle öljy, soijakastike  ja mausteet.
Sekoita.
Levitä uunipellille 200 astetta ja 20 min. ilmakierrolla.
NaM!

Me herkuteltiin ketsupin ja tzatzikin kanssa.


Oltiin eilenillalla mansikkamaalla. Vesisade yllätti ja kastuttiin täysin, mut heti
kun päästiin kottiin piti leipasta nopee mansikkakakku!


2 kommenttia:

  1. Noita perinoita pitääkin kokeilla...:)

    VastaaPoista
  2. Jep, jep. Meilläkin tehtiin juhannuksena itse tehtyjä ranskiksia. Siis tehtiin, ei juuri syöty. Ja keittiön siivouksessa meni viikko. =)

    VastaaPoista

Mukavaa kun kurkistit mäkisen kauppaan :)