Ruuneberin kääretorttu

Ruuneberin päivä meni jo, mutta meillä ehdittiin vasta viikonloppuna paneutua asiaan :)
Mutta hyvä tuli, ihanan kosteaa, parempaa kuin perinteinen ruuneberin leivos. Jatkoon.

Ruuneberin kääretorttu

Pohja:

4 kananmunaa
1 1/2 dl sokeria

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

1/2 dl perunajauhoa
1 dl mantelijauhoa
2 tl kanelia
1tl leivinjauhetta
1 tl kaardemummaa
1 dl mantelirouhetta

Sekoita kuivat aineet ja sekoita ne vähitellen muna-sokeri vaahtoon.
Paista n. 220´asteessa noin 6 minuuttia.
Jäähdytä.

Täyte:

200g maustamatonta tuorejuustoa
1 rkl maitoa
2 dl vadelmahilloa

Sokerikuorrutetta ja tomusokeria pinnalle.









Kommentit

Suositut tekstit