Ruuneberin kääretorttu
Ruuneberin päivä meni jo, mutta meillä ehdittiin vasta viikonloppuna paneutua asiaan :)
Mutta hyvä tuli, ihanan kosteaa, parempaa kuin perinteinen ruuneberin leivos. Jatkoon.
Ruuneberin kääretorttu
Pohja:
4 kananmunaa
1 1/2 dl sokeria
Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.
1/2 dl perunajauhoa
1 dl mantelijauhoa
2 tl kanelia
1tl leivinjauhetta
1 tl kaardemummaa
1 dl mantelirouhetta
Sekoita kuivat aineet ja sekoita ne vähitellen muna-sokeri vaahtoon.
Paista n. 220´asteessa noin 6 minuuttia.
Jäähdytä.
Täyte:
200g maustamatonta tuorejuustoa
1 rkl maitoa
2 dl vadelmahilloa
Sokerikuorrutetta ja tomusokeria pinnalle.
Mutta hyvä tuli, ihanan kosteaa, parempaa kuin perinteinen ruuneberin leivos. Jatkoon.
Ruuneberin kääretorttu
Pohja:
4 kananmunaa
1 1/2 dl sokeria
Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.
1/2 dl perunajauhoa
1 dl mantelijauhoa
2 tl kanelia
1tl leivinjauhetta
1 tl kaardemummaa
1 dl mantelirouhetta
Sekoita kuivat aineet ja sekoita ne vähitellen muna-sokeri vaahtoon.
Paista n. 220´asteessa noin 6 minuuttia.
Jäähdytä.
Täyte:
200g maustamatonta tuorejuustoa
1 rkl maitoa
2 dl vadelmahilloa
Sokerikuorrutetta ja tomusokeria pinnalle.
Kommentit
Lähetä kommentti
Mäkisen kaupan elämä kanssamme jää tänne muistoiksi talletettuna ajasta jonka mäkisellä vietimme :)