Balmain hiustuotteet

Olen hetken testannut Balmainin tuotemerkkiä ja näin visuaalisena ihmisenä näiden ulkonäkö on kyllä täydellinen. Ei mitään ylimääräisiä kuvioita ja tekstejä vaan vain yksinkertainen etiketti jossa kaikki tarpeellinen on kerrottu.

Hiustuoteet on paras valita hiusten käsittelyjen ja kunnon mukaan joten kaikki ei aina toimi kaikilla. Vain kokeilemalla ja ammattilaisen avustuksella jokainen löytää itselleen sopivimmat tuotteet.

Texturizing spray tuntui aluksi miedolta, mutta kun opin sitä käyttämään se tuntuukin ihan hyvältä ja riittävän vahvalta. Suolasuihkeen määrää ja vahvuutta voi säädellä suihkeiden määrällä, mitä vähemmän sen kevyempi pito ja mitä enemmän laitat sen voimakkaampi lopputulos.

Argan moisturizing elixir tuntui aika sopivalta, ei liian rasvainen mutta kuitenkin riittävän silottava. Tässä onkin tuotteen määrä tärkeää, jos laittaa liikaa saa varmasti hiukset tuntumaan rasvaiselta.

Hiustuotteet ovat melkoinen viidakko ja tuotteita markkinoilla on miljoona. Sieltä juuri itselle sopivien tuotteiden löytäminen ei aina ole yksinkertaista.


Pientä itsensä hemmottelua kauniilla ja toimivilla tuotteilla.

Kommentit

Suositut tekstit