Suppilovahveropiiras
Syksyn ensimmäisestä pienestä suppilovahverosaaliista täytyi pyöräyttää suppispiiras.
Ohjeen kehittelin ihan omasta päästä jotenkin näin:
Suppispiiras
100g voisulaa
n. 3dl gluteiinitontajauhoseosta
ripaus suolaa
Kuullota suppikset pannulla, niin että vesi haihtuu. Lisää sipuli ja kuullota. Mausta seos suolalla ja musta- ja valkopippurilla.
Heitä suppisseos pohjan päälle, pyöreään vuokaan johon lisäät ensin alle ketsuppia.
Heitä seoksen päälle aurajuustoa ja tavallista juustoa.
Sekoita 2 kananmunaa ja 2 dl täysmaitoa tai kermaa. Laita seos piiraan päälle ja paista uunissa n. 200 asteessa reipas 20 minuuttia.
Ohjeen kehittelin ihan omasta päästä jotenkin näin:
Suppispiiras
100g voisulaa
n. 3dl gluteiinitontajauhoseosta
ripaus suolaa
Kuullota suppikset pannulla, niin että vesi haihtuu. Lisää sipuli ja kuullota. Mausta seos suolalla ja musta- ja valkopippurilla.
Heitä suppisseos pohjan päälle, pyöreään vuokaan johon lisäät ensin alle ketsuppia.
Heitä seoksen päälle aurajuustoa ja tavallista juustoa.
Sekoita 2 kananmunaa ja 2 dl täysmaitoa tai kermaa. Laita seos piiraan päälle ja paista uunissa n. 200 asteessa reipas 20 minuuttia.
Kiitos...mielelläni ottaisin palasen <3
VastaaPoistaMaiskis :)
Poista