Suppilovahveropiiras

Syksyn ensimmäisestä pienestä suppilovahverosaaliista täytyi pyöräyttää suppispiiras.
Ohjeen kehittelin ihan omasta päästä jotenkin näin:

Suppispiiras

100g voisulaa
n. 3dl gluteiinitontajauhoseosta
ripaus suolaa

Kuullota suppikset pannulla, niin että vesi haihtuu. Lisää sipuli ja kuullota. Mausta seos suolalla ja musta- ja valkopippurilla.
Heitä suppisseos pohjan päälle, pyöreään vuokaan johon lisäät ensin alle ketsuppia.
Heitä seoksen päälle aurajuustoa ja tavallista juustoa.

Sekoita 2 kananmunaa ja 2 dl täysmaitoa tai kermaa. Laita seos piiraan päälle ja paista uunissa n. 200 asteessa reipas 20 minuuttia.





Kommentit

Lähetä kommentti

Mukavaa kun kurkistit mäkisen kauppaan :)

Suositut tekstit