Metritolkulla

Keittiön pöytä on yksi asioista joita en ole koskaan ostanut uutena. Eikä se välttämättä tarvitsekaan olla uusi, kunhan on muuten kiva ja käyttötarkoitukseen sopiva.
Meidän perheen keittiönpöytä on ollut metrimitoiltaan jo lopun edellä monta vuotta, mutta asiaa vaan ei ole saatu päivitettyä koska kuitenkin on pärjätty. On kuitenkin ollut pöytä.

Isännän työmatka osui lähelle "pöytäkauppaa" ja isäntäkin oli ilmeisen myötämielinen koska kotiutui pöytä kainalossa :) taisi olla hänkin osatamassa elämänsä ensimmäistäkertaa ruokapöytää.

Ihan hirveästi en kyllä edes ehtinyt tätä pöytäasiaa miettiä, totesin vaan että pöytä on ollut liian lyhyt jo vuosia ja useamman hengen pöytä olisi tarpeen, sekä sen että pöytä saisi olla koivua.
"Pöytäkaupan" sivuja selatessa ei ihan kovinmontaa vaihtoehtoa sitten löytynyt.
Tämänkin on ehkä hieman liian pitkä tähän meidän keittiön mittakaavaan mutta mahtuu kuitenkin.

Meidän keittiö on juuri tälläinen vanhan talon läpikulkupaikka, ei sitten yhtään ehjää seinää. Kolme oviaukkoa ja yksi ikkuna ja nyt pöytää metritolkulla.

Koottuaan pöydän tuumi isäntä että tälläisen olisi voinut tehdä itsekkin. Juu niin olisi, meillä on odottanut autotallissa jo kymmenenvuotta pöytälankut. Ne odottaa siellä edelleen.

Vaikka pöytä suureni aikalailla, silti keittiö näyttää jopa valoisammalta kuin ennen, koska entinen pöytä oli tummakantinen ja tämä tällainen kuultokoivu. Jos et muista miltä entinen pöytä näytti voit kurkata TÄÄLTÄ.
Sattumoisin keittiönkaapit on aika samaa sävyä.

Mitäs tykkäätte pöydän muotokielestä?
Onneksi matto oli jo valmiiksi riittävän suuri.

Kommentit

Suositut tekstit