Miltä näyttää vahattu puulattia

Miltä näyttää vahattu puulattia kolmen kuukauden käytön jälkeen?
Mielestäni jo paremmalta. Nyt se on saanut pintaansa jo elämää ja osumaa. Ja myös nuo lankun jäljet ovat elämisen myötä tulleet näkyviin. Itse tykkään että ne saa näkyä.
Täällä on ollut reilu pakkastalvi ja ero on kyllä suuri tässä uudessa ja vanhassa puulattiassa, tuolla uudella voi hyvinkin tepasella paljasjaloin talvellakin, mutta vanha lattia kyllä jonkiverran vetää.
Syy voi olla se, että me laitettiin kaksinkertainen tuulensuojapaperi tuonne uuden lattian väliin, mutta vanhalla lattialla ei ole paparointia, siellä on vaan pohjalla vanhoja pahvilaatikoita jotka ajaa tätä tuulensuojan virkaa.
Uusi ekovillakin todennäköisesti lämmittää paremmin, kun vanha jo painunut puru.
Kyllähän tässä vähän se fiilis tuli, että olis se mukava saada kaikki nuo lattiat vedottomiksi, vaikka rakastan näitä vanhoja lattioita. Ainut huonopuoli on se, että näitä vanhoja lattialautoja ei saa takaisin paikoilleen, ne on niin kovassa pontissa, ettei toivoakaan kierrätyksestä.
Jos haluat lukea lattiaremontista tarkemmin, se löytyy tästä.





 

Kommentit

  1. Onpa nätin näköinen lattia. Mielestäni myös näyttää paremmalta kun lankun jäljet näkyy. Meillä lattia hieman painunut. On aika vanha talo jo, ettei mikään ihme. https://www.kuretek.com

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Mäkisen kaupan elämä kanssamme jää tänne muistoiksi talletettuna ajasta jonka mäkisellä vietimme :)

Suositut tekstit