Kevään sisustus trendit top 3

Jonkinverran tulee seurattua sisustuslehtiä ja tälle keväälle kun miettii sisustuksen must trendejä, nousi mun mielestä esille nämä, jotka listasin omaan top kolmoseen.

1) Viherkasvit

Nyt, jos koskaan täytyisi täyttää koti viherkasveilla. Näitä näkyy paljon ja kyllähän ne luo viihtyvyyttä, kodikkuutta ja eikö ne toimi myös "ilmanputsarina".

2) Sametti

Sametti, sohvan ja nojatuolien materiaalina erityisesti näyttäytyy nyt monessa. Ja kyllähän sametti tuntuu miellyttävältä.
Jokainen varmaan löytää miellyttävimmän värinsä tässä, mutta itse listaan trendiväriksi tummansinisen.

3) Rottinki

Ronttinkia on ollut jo jonkin aikaa, mutta mun mielestä sen valta sisustuksellisesti vielä vaan nousee.
Rottinkia löytyy uustuotantona, mutta aika kivasti myös vanhaa mallistoa voi löytää kirpputoreilta.

Mulla olis vintissä tämäntalon vanha ja kohtuu "trendikäs" kukkapöytä joka olisi hyvä täyttää niillä viherkasveilla. Täytyis varmaan ensin hommata niitä viherkukkasia. Olen ollut niiden suhteen aikamoisen laiska hoitaja ja vuosienvarrella on ne vähätkin kuihtuneet pois.

Samettia meillä ei tällähetkellä ole missään, uusi sohva olisi enemmän kuin ajankohtainen mutta ei ole nyt toistaiseksi vielä ostoslistalla.

Rottinkiahan meille hiljattain sattumalta rantautuikin, näät tästä klik  ja oih, tykkään niistä niin kovin. Rottinki on ilmavan kevyttä sisustukessa.

Löytykö teiltä top 3 tuotteita?Kommentit

Suositut tekstit