Pannuparsaa
Olen tässä kevään aikana ihan hullaantunut
pannuparsaan.
Tuli vahingossa tehtyä näitä uuniin kerran ja tuli niin hyviä että täytyi toistekin
vartavasten tehdä.
Niin helppo tehdä ja tulee ihanan rapsakkaa,
toista kuin keittämällä.
Eli parsaa pilkottuna valurautapannulle.
Päälle voinokareita
ja merisuola hippuja.
Pannu uuniin n. 200`astetta
ja noin puolituntia,
kunnes parsat on sopivasti saanut väriä.
Tuota onkin huomenna kokeiltava.
VastaaPoistaKeittäessä tulee niin helposti vetisiä.
Kiitos vinkistä!
Kokeilemisen arvoinen :)
PoistaHeips, en halua nipottaa mutta tässä on nyt kyseessä parsakaali, ei parsa. Mutta valmistustapa on erittäin hyvä ja nämä on niin hyviä, toimii superhyvin myös ruusukaalille :)
VastaaPoistaToimis varmaan niile parsoille yhtälailla :)
PoistaOlen parsan ystävä.Ja tätä ohjetta kyllä kokeilen!
VastaaPoistaVie kielen mennessään.
PoistaNam, näitä tehdään uunissa meilläkin porkkanan ja perunan kanssa, kylkeen kananrintaa, avot :)
VastaaPoistaNiinpä!
Poista